Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskola

"Sokszor egyetlen élmény, egész életre megnyitja a fiatal lelket a zenének. Ezt az élményt nem lehet a véletlenre bízni, ezt megszerezni az iskolának kötelessége." (Kodály Zoltán)

Nyomtatás

Adó 1%

Tisztelt Szülők, Hozzátartozók!

Zeneiskolánk Alapítványának adó 1% bevétele – a költségekhezképest – igen csekély, ezért KÉRJÜK, SEGÍTSENEKNagy szükségünk van az Alapítvány létezésére, működtetésére és támogatottságára!

Adójának 1%-a – ha az még oly csekély összeg is – jelentős mértékben hozzájárul az Alapítvány zeneiskolát segítő, támogató céljainak megvalósításához, működéséhez! Az árak, költségek számunkra is folyamatosan emelkednek, ezért bevételeink megduplázása szükséges!

A 2023. évben – Önöknek köszönhetően 419 079 Ft.

érkezett bankszámlánkra az adó 1%-okból, ami sajnos kevesebb, mint a 2022-es évben.

A felajánlásból biztosítjuk többek között az Alapítvány jogszerű működését, melynek éves összege meghaladja a 300 000 Ft-t;

Támogatjuk    a zeneiskola programjainak megvalósítását (pl. nyári Kamarazene Tábor); a rászoruló növendékek zeneiskolai tanulmányait; a tehetséges növendékek versenyeken, fesztiválokon való megjelenését; ötödik éve támogatjuk a Zsolt Nándor bérletsorozatot; hangszeralkatrészeket, kisebb hangszereket és egy gordonkát vásárolhattunk;

Szeretnénk a Zeneiskolát, az együtteseket és a város lakóinak szánt színvonalas programok megvalósítását a továbbiakban is támogatni!

Kérjük Önt és hozzátartozóit, hogy elsőrendűként támogassa azt a szervezetet, mely folyamatosan jelen van Esztergom kulturális életének alakításában és nagy szerepet vállal annak jövőjéért is!

Kérjük, segítse céljaink megvalósulását, támogassa adója 1%-ával az

„Alapítvány az Esztergom Városi Zeneiskola Támogatására” nevű alapítványunkat és kérje erre rokonait, barátait, ismerőseit is!

Adószám: 19147905-1-11

Köszönjük támogatását!

Untitled Document