Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskola

"Sokszor egyetlen élmény, egész életre megnyitja a fiatal lelket a zenének. Ezt az élményt nem lehet a véletlenre bízni, ezt megszerezni az iskolának kötelessége." (Kodály Zoltán)

Nyomtatás

Adatvédelmi tájékoztató

 Közösségi média, online kérdőívek, Google szolgáltatások

A Zeneiskola  a közösségi médiában tárolt oldalakat használ, mint Facebook,  YouTube, valamint rendszeresen küld hírleveleket a Zeneiskola honlapjához kapcsolódó Joomla rendszer segítségével. Ezek adatkezelési szabályzatait az alábbi linkeken olvashatja el:

  • Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation
  • Google szolgáltatások: https://policies.google.com/privacy?hl=hu
  • YouTube LLC, Cherry Ave., San Bruno, CA 94066 USA, Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, YouTube videókat helyeztünk el, amelyek a www.youtube.com oldalon vagy közvetlenül a honlapon is megtekinthetőek. Amennyiben megtekinti a videót, függetlenül attól, hogy YouTube, vagy Google fiókba van bejelentkezve, az információk automatikusan a felhasználóhoz kerülnek rögzítésre. Amennyiben nem szeretné, hogy az adatok az ön fiókjához legyenek rendelve, a videó megtekintése előtt kell kijelentkezni a fiókból. Megilleti Önt a tiltakozás joga, hogy ne készülhessen Önről felhasználó profil, amely megkeresést a YouTube felé kell címeznie. A jogairól és az adatvédelmi beállításokról szintén a Google tájékoztatóban talál információkat. 

Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy a Zsolt  Nándor Katolikus Zeneiskola a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően, valamint az intézmény Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatával összhangban  kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

 Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

posta cím: 1530  Budapest, Pf.: 5.

cím: 1125  Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon: +36 (1) 391-1400 Fax: +36 (1) 391-1410

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap http://naih.hu


A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:
 

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
  • Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény
Untitled Document