Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskola

"Sokszor egyetlen élmény, egész életre megnyitja a fiatal lelket a zenének. Ezt az élményt nem lehet a véletlenre bízni, ezt megszerezni az iskolának kötelessége." (Kodály Zoltán)

Nyomtatás

Térítési díj és hangszer-karbantartási hozzájárulás befizetés

A 2020/2021. tanév II. félévében esedékes térítési díj és hangszerkarbantartási hozzájárulás befizetésének rendje

Tekintettel a koronavírus miatt kialakult egyedi helyzetre, a befizetés nem a szokásos módon zajlik. Kérjük szépen a szülőket, hogy az ellenőrzőbe beragasztott kis matricán szereplő összeget (térítési díj + hangszer-karbantartási hozzájárulás) pontosan kiszámolva tegyék be egy borítékba.

A 2021. március 8-tól bevezetésre került online oktatási munkarend miatt kérjük a borítékokat a Zeneiskola titkárságra bejuttatni szíveskedjenek. Erre minden munkanap 9-15 óra között van lehetőség. 

Kérjük, hogy a borítékot -folyamatosan- legkésőbb március 12-ig legyen szíves mindenki beküldeni.

Amennyiben valaki akadályoztatása miatt nem tudja személyesen behozni, vagy beküldeni a térítési díjat, kérjük ezt e-mailben jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

ATéritési díjjakkal és hangszerkarbantartási hozzájárulással kapcsolatos részletes tájékoztató az alábbi linkre kattintva olvasható;

Téritési díjak, hangszerkarbantartási hozzájárulás

Untitled Document