Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskola

"Sokszor egyetlen élmény, egész életre megnyitja a fiatal lelket a zenének. Ezt az élményt nem lehet a véletlenre bízni, ezt megszerezni az iskolának kötelessége." (Kodály Zoltán)

Nyomtatás

10 millió fa Alapítvány - projektszavazás felhívása

Tisztelt Szülők, Kedves Növendékek!

A zeneiskolai Zsolt Nándor Hét nyitányaként 2023. április 21-én nagysikerű, jóhangulatú faültetésre került sor a Zeneiskolában. A sok munka mellett alkalom nyílt beszélgetésre, zsíroskenyerezésre és még a zeneiskolai kiskórus is megtett mindent, hogy a fák gyorsabban nőjenek! Köszönjük a zeneiskola közösségének az összefogást és hogy egy szép kellemes délutánt tölthettünk együtt. A K&H Bank, valamint a 10 milló fa alapítvány munkatársainak támogatásával megvalósult projekt most a mi segítségünket kéri, hiszen a K&H Hűsítő ligetek programot a "Legnagyobb hatású projekt" kategóriában a civil szervezetek számára kiírt legrangosabb éves díjra, a civil díjra jelölték. A 10 millió fa Alapítvány projektje szerencsésen bejutott a döntőbe 3 másik nagyszerű szervezettel és projekttel együtt.

Erről a kategóriáról szakmai zsűri fog dönteni, de zajlik egy

közönségszavazás is,

amellyel szintén bejutott az első 5 közé és most van még néhány napunk május 15.-e éjfélig, hogy szavazatot gyűjtsünk.

https://nlc.hu/civil-dij-2024/

A Zeneiskola faültetési projektje mellett közel 100 iskolában szervezték meg és telepítettek a hűsítő ligeteket tanárok és tanulók bevonásával, több ezer gyerekhez eljutva. Arra kérünk mindenkit, hogy szavazzatok erre a projektre, amely közös büszkeségünk és úgy érezzük, hogy együtt megérdemeljük, hogy megnyerjük.

Az esemény képgalériáját az alábbi linken lehet megtekinteni;

https://esztergomizeneiskola.hu/galeriak/category/66-faultetes-2023

 

Untitled Document