Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskola

"Sokszor egyetlen élmény, egész életre megnyitja a fiatal lelket a zenének. Ezt az élményt nem lehet a véletlenre bízni, ezt megszerezni az iskolának kötelessége." (Kodály Zoltán)

Nyomtatás

Reményi Károly emlékére - hangversenymeghívó

Örömmel hívunk és várunk mindenkit néhai igazgatónk, Reményi Károly tiszteletére megrendezésre kerülő emlékhangversenyen. Reményi Károly halálát követően immát második emlékhangverseny  ad szép lehetőséget, hogy tisztelői adózzanak a méltán nagyhírnévre szert tett karnagy, zenekarvezető és iskolateremtő igazgató szakmai munkássága előtt.

A 2023. március 31-én 18 órai kezdettel az esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumban tartandó koncerten közreműködik a Balassa Bálint Vegeskar, Budapesti Gabrieli Choir, valamint az Erkel Ferenc Vegyeskar. Szólót énekel; Dunai Éva, Tóth Renáta Zsanett, Gergely Zsóka, Papp Viktor, Pálmai Árpád és Cser Ágoston. Zongorán közreműködik Szekrényessy Csanád. Vezényel -iskolánk volt növendéke- Szabó Márk. Az Esztergom Város Önkormányzata és a Nemzeti Kulturális Alap, a Neuzer Kerékpárgyár Kft, a Molnár Gábor Autósiskola támogatásával megvalósuló hangversenyre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Untitled Document