Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskola

"Sokszor egyetlen élmény, egész életre megnyitja a fiatal lelket a zenének. Ezt az élményt nem lehet a véletlenre bízni, ezt megszerezni az iskolának kötelessége." (Kodály Zoltán)

Nyomtatás

Zeneiskolai alapítvány jótékonysági hangversenye - meghívó

2023. február 7-én 16:30 órakor kezdődik az Esztergomi Zeneiskola Alapítványának jótékonysági hangversenye a Grand Hotel Esztergom Grand termében (Esztergom, Táncsics Mihály utca 6.). A hangversenyen fellépnek az Esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskola növendékei és tanárai, valamint vonószenekara és fúvószenekara.

Az „Alapítvány, az Esztergomi Városi Zeneiskola Támogatására” nevű 1991-ben alapított, művészeti tevékenységet folytató, közhasznú non-profit szervezet legfontosabb célkitűzései közé tartozik az esztergomi zenei élet fejlesztése és a Zsolt Nándor Zeneiskola támogatása, amely a városban egyedüli zeneművészeti tevékenységet folytató oktatási intézményként meghatározó szerepet tölt be a város művészeti életében. Ennek megfelelően az alapítvány szervezésében számos zenei találkozó, rendezvény és művészeti projekt valósult meg az elmúlt 28 évben. 

A Zeneiskola Alapítványáról bövebben az alábbi linkre kattintva lehet olvasni;

http://esztergomizeneiskola.hu/alapitvanyunk

 

 
Untitled Document