Esztergomi Zsolt Nándor Alapfokú Művészeti Iskola

 

"Sokszor egyetlen élmény, egész életre megnyitja a fiatal lelket a zenének. Ezt az élményt nem lehet a véletlenre bízni, ezt megszerezni az iskolának kötelessége." (Kodály Zoltán)

Nyomtatás

Zeneismeret tanszak év végi vizsgarendje

Felhívjuk minden kedves Növendék és Szülő figyelmét, hogy a szolfézs, zeneirodalom-zenetörténet órák 2019. május 8-ig (szerdáig) lesznek órarend szerint megtartva.

2019. május 9-én (csütörtök), 13-án (hétfő) és 14-én (kedd) a kiírás szerinti csoportok vizsgaórái lesznek megtartva. Az adott napon nem kiírt csoportoknak nincsen órarend szerinti órájuk. Kérjük a Növendékeket, hogy a vizsgaórájukon megfelelő ünnepi öltözékben legyenek szívesek megjelenni.

A vizsgákon igazolással hiányzó növendékek esetében kötelező pótvizsga alkalmon megjelenni. Ennek időpontját a szolfézstanárral kérjük telefonon egyeztetni.

A szolfézs, zeneirodalom-zenetörténet csoportok utolsó órarend szerinti órája - a szolfézs alapvizsga csoportok kivételével- a megadott vizsgaóra. A szolfézs alapvizsga csoportok órái órarend szerint az alapvizsga időpontjáig kerülnek megtartásra. Szolfézs alapvizsga időpontja: 2019. május 2. szerda

Szolfézs, zeneirodalom-zenetörténet pótvizsga időpontja: 2019. május 27. hétfő 14:30-16:30 

Untitled Document