Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskola

"Sokszor egyetlen élmény, egész életre megnyitja a fiatal lelket a zenének. Ezt az élményt nem lehet a véletlenre bízni, ezt megszerezni az iskolának kötelessége." (Kodály Zoltán)

Nyomtatás

Tanévkezdési tájékoztató a 2023/2024. tanévre

2023. augusztus 31. csütörtök - Pótbeiratkozás és pótfelvételi a 2023/2024. tanévre

Minden új jelentkezőt a Zeneiskola postai úton írásban tájékoztat a felvételi határozatról. Ezen határozatok megérkezése 2023. szeptember 8-tól várható. 

A csoportos órák beosztása a Zeneiskola honlapján, illetve a Zeneiskola Nagyszolfézs termének üvegablakában kifüggesztve tekinthető meg; 

A hangszeres, magánének órabeosztások, valamint a kötelező tárgy csoportbeosztások táblázatai ide kattintva olvashatóak! 

Amennyiben a szolfézs óra beosztása -nyomós indokból kifolyólag- nem megfelelő, kérjük, hogy az alábbi időpontok közül választva szíveskedjenek telefonon egyeztetni az alábbi telefonszámon; 06 30 731-8602, vagy személyesen megjelenni a Zeneiskola Kisszolfézs termében;

2023. szeptember 11. /hétfő/ 10:00-13:00, valamint 15:30-18:00 között

2023. szeptember 12-13-14. /kedd, szerda, csütörtök/ Hangszeres egyéni órarend kialakítása tanáronként, a 2023. szeptember 7-én nyilvánosságra kerülő tájékoztatóban megadott időpontokban és módon. Feltétlen kérünk, mindenkit a személyes megjelenésre, vagy a telefonon történő egyeztetésre, hiszen itt dől el egész évre a végleges hangszeres órabeosztás!

Kérjük, hogy minden már zeneiskolai bizonyítvánnyal rendelkező növendék hozza be a bizonyítványát is!

Csoportos órák órarend szerint megtartott első napja: 2023. szeptember 15. péntek

Új növendékeink számára ajánljuk zeneiskolai tanulmányokról, térítési-, tandíjakról szóló  részletes ismertetőt, valamint a Zeneiskola házirendjének megismerését melyek, az alábbi linkekre kattintva olvashatóak;

Felvételi tájékoztató

Az Esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskola Házirendje

Térítési-, és tandíjak a 2023/2024. tanévben

A formanyomtatványok letölthetőek 2023. szeptember 12-től itt a honlapon, valamint átvehetőek a Zeneiskola titkárságán:

Díjmentesség iránti kérelem – NYOMTATVÁNY

Díjkedvezmény iránti kérelem – NYOMTATVÁNY

A Zeneiskola Alapítványának térítési díj, illetve tandíj hozzájárulás kérvényének formanyomtatványa

AZ OKIRATOK LEADÁSI HATÁRIDEJE: 2023. szeptember 27. szerda A határidő után beérkező dokumentumokat nem áll módunkban elfogadni!

Minden régi és új növendékünknek sikeres és eredményekben gazdag tanévet kívánunk!

Untitled Document