Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskola

 

"Sokszor egyetlen élmény, egész életre megnyitja a fiatal lelket a zenének. Ezt az élményt nem lehet a véletlenre bízni, ezt megszerezni az iskolának kötelessége." (Kodály Zoltán)

Nyomtatás

Tanévkezdési tájékoztató a 2019/2020. tanévre

Tanévkezdés fontos dátumai;

  • 2019. augusztus 29. csütörtök 15:00 - 18:00 Pótbeiratkozás
  • Minden új jelentkezőt a Zeneiskola postai úton írásban tájékoztat a felvételi határozatról. Ezen határozatok megérkezése 2019. szeptember 2-tól várható. 
  • 2019. szeptember 5-én csütörtökön délután 17 órától a felvettek névsora és a szolfézs órák rendje olvasható  a Zeneiskola honlapján, valamint a Zeneiskola Nagytermének oldalsó üvegablakain.
  • Akinek a kötelező tárgy /szolfézs, zeneirodalom-zenetörténet, kórus stb./ tekintetében az óra időpontja nem megfelelő, egyeztetés céljából legyen szíves 2019. szeptember 9-10-11-én /hétfő, kedd, szerda/ 16:00-18:00 között a szolfézstanárokat felkeresni a Zeneiskola földszinti Nagyszolfézs termében.
  • 2019. szeptember 9-10-11 /hétfő, kedd, szerda/ Hangszeres egyéni órarend kialakítása tanáronként, a 2019. szeptember 5-én nyilvánosságra kerülő tájékoztatóban megadott időpontokban. Feltétlen kérünk, mindenkit a személyes megjelenésre, hiszen itt dől el egész évre a végleges hangszeres órabeosztás!
  • Kérjük, hogy minden már zeneiskolai bizonyítvánnyal rendelkező növendék hozza be a bizonyítványát is!
  • Csoportos órák órarend szerint megtartott első napja: szeptember 12. csütörtök

Új növendékeink számára ajánljuk zeneiskolai tanulmányokról, térítési-, tandíjakról szóló  részletes ismertetőt, valamint a Zeneiskola házirendjének megismerését melyek, az alábbi linkekre kattintva olvashatóak;

Felvételi tájékoztató

Az Esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskola Házirendje

Térítési-, és tandíjak a 2019/2020. tanévben

Minden régi és új növendékünknek sikeres és eredményekben gazdag tanévet kívánunk!

 
Untitled Document