Esztergomi Zsolt Nándor Alapfokú Művészeti Iskola

 

"Sokszor egyetlen élmény, egész életre megnyitja a fiatal lelket a zenének. Ezt az élményt nem lehet a véletlenre bízni, ezt megszerezni az iskolának kötelessége." (Kodály Zoltán)

Nyomtatás

Tanévkezdési tájékoztató a 2018/2019. tanévre

Új növendékeink számára ajánljuk zeneiskolai tanulmányokról szóló  részletes ismertetőt, valamint a Zeneiskola házirendjének megismerését melyet az alábbi linkre kattintva lehet olvasni;

Felvételi tájékoztató

Az Esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskola Házirendje

Térítési-, és tandíjak a 2018/2019. tanévben

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a hangszeres órabeosztások és a kötelező tárgy órák beosztásai, valamint az esetleges várólisták 2018. szeptember 6-án -csütörtökön- 17 órától válnak nyilvánossá a Zeneiskola nagytermének üvegfelületén kifüggesztve.

A tanévkezdés előtt néhány nappal megüresedett gitártanári állásra folyamatosan keresi a Zeneiskola az alkalmas gitártanárt. A gitár szakra beiratkozott növendékektől  az órabeosztás kapcsán türelmet kérünk. Javasoljuk, hogy a növendék a kötelezően választott elméleti órák látogatásával kezdje el/folytassa a zeneiskolai tanulmányait. A Zeneiskola mindent megtesz, hogy az átmeneti tanárhiány rövid időn belül megnyugtatóan rendeződjék!

Minden régi és új növendékünknek sikeres és eredményekben gazdag tanévet kívánunk!

Untitled Document